REAL WEDDINGS

ALEXANDRA & DANIEL

August cu iubire si piersici dulci, cu flori si bucurii, cu evenimente reusite.

Pentru evenimentul lor, Alexandra si Daniel au ales o locatie minunata din zona Corbeanca. Cu implicare si viziune, am reusit sa dam o forma feerica locatiei / terasei si sa-i surprindem pe invitati. Mesele dreptunghiulare ne-au permis sa realizam ghirlande florale la baza mesei, mixate cu lumanari care au stralucit pe timpul noptii.

Culoarea predominanta a fost piersiciu, iar in jurul ei au fost conturate florile oficiale (buchet de mireasa, buchet de nasa, lumanari pentru cununia religioasa, accesorii domnisoare de onoare, butoniere florale), dar si celelalte aranjamente florale care au decorat locatia: arcada, aranjamente florale plutitoare (pentru piscina), decor ice-cream bar, decor sevalet.

Iubim sa ne ocupam de partea florala a unui eveniment, mai ales atunci cand mirii au incredere in noi.

Din partea noastra, un mare multumesc!

DIANA & ADELIN

Cu totii iubim nuntile in aer liber, petrecerile reusite si cuplurile care stralucesc de bucurie in ziua nuntii. Asta putem spune despre Diana si Adelin si despre ziua lor de neuitat. Un basm romantic cu un sarm usor rustic, redat prin rondelele de lemn, prin lumina suava a lumanarilor, prin florile naturale si prin farmecul locatiei din lemn (The Green Spot -  Wedding Barn).

Le dorim sa aiba o minunata viata de cuplu si cat mai multi ani sa-i gaseasca fericiti si cu sufletele pline de iubire!

DIANA & ALIN

" Totul a inceput sambata, ziua in care am ales sa facem casatoria civila. Si dupa ce am spus DA! hotarata, a inceput petrecerea. Ce poti face intr-o padure? Ce poti face in mijlocul naturii? Poti face un picnic cum nu s-a mai vazut altul. Da, ati citit bine. Am ales as facem lucrurile diferit, sa ne concentram pe ideea de relaxare si voie buna. Asa ca am aranjat totul ca sa fie un picnic – cu paturi, cu perne, cu baloti de fan, cu mancare buna si mai ales cu prieteni. "

Diana Dumitrescu povestind despre cununia civila din Poiana Brasov.

IULIA & TRAIAN

Stim ca dragostea se vede in gesturi mici, iar toamna in tonurile de portocaliu. Revenind in septembrie, ne amintim cu drag de o ceremonie eleganta. Am fost bucurosi sa ne ocupam de partea florala a nuntii celor doi miri minunati: Iulia si Traian. 

Suportii metalici au transmis un aer modern, dar usor industrial, pe care-l adoram. Buchetul a completat perfect rochia simpla si delicata purtata de Iulia.

Lumanarile pentru cununia religioasa au fost realizate in aceeasi cromatica cu buchetul miresei, dar si cu aranjamentele florale din locatie.

LOREDANA & STEFAN

Loredana si Stefan au celebrat iubirea intr-un cerdac din zona Vrancea pe care l-am decorat intr-un mod romantic. Tema nuntii a fost: cercul, unitatea. Iar structurile (rotunde) din lemn si cupru ne-au ajutat sa ne exprimam.

Tonurile calde de piersiciu, rose, crem, aramiu si parfumul suav al lumanarilor au surprins invitatii, oferindu-le o experienta senzoriala. 

Mai multe din categoria Real Weddings