REAL WEDDINGS

DIANA & ALIN

" Totul a inceput sambata, ziua in care am ales sa facem casatoria civila. Si dupa ce am spus DA! hotarata, a inceput petrecerea. Ce poti face intr-o padure? Ce poti face in mijlocul naturii? Poti face un picnic cum nu s-a mai vazut altul. Da, ati citit bine. Am ales as facem lucrurile diferit, sa ne concentram pe ideea de relaxare si voie buna. Asa ca am aranjat totul ca sa fie un picnic – cu paturi, cu perne, cu baloti de fan, cu mancare buna si mai ales cu prieteni. "

Diana Dumitrescu povestind despre cununia civila din Poiana Brasov.

IULIA & TRAIAN

Stim ca dragostea se vede in gesturi mici, iar toamna in tonurile de portocaliu. Revenind in septembrie, ne amintim cu drag de o ceremonie eleganta. Am fost bucurosi sa ne ocupam de partea florala a nuntii celor doi miri minunati: Iulia si Traian. 

Suportii metalici au transmis un aer modern, dar usor industrial, pe care-l adoram. Buchetul a completat perfect rochia simpla si delicata purtata de Iulia.

Lumanarile pentru cununia religioasa au fost realizate in aceeasi cromatica cu buchetul miresei, dar si cu aranjamentele florale din locatie.

LOREDANA & STEFAN

Loredana si Stefan au celebrat iubirea intr-un cerdac din zona Vrancea pe care l-am decorat intr-un mod romantic. Tema nuntii a fost: cercul, unitatea. Iar structurile (rotunde) din lemn si cupru ne-au ajutat sa ne exprimam.

Tonurile calde de piersiciu, rose, crem, aramiu si parfumul suav al lumanarilor au surprins invitatii, oferindu-le o experienta senzoriala. 

Mai multe din categoria Real Weddings