ELA & LUCIAN

Traim o reala bucurie sa cunoastem oameni minunati care au incredere in noi. Astazi, povestea apartine unui cuplu fericit, energic, interesant. Mai exact, Ela si Lucian.
Am decorat pentru ei un colt de natura care le-a apartinut in ziua lor magica. Florile noastre s-au integrat frumos in natura si au participat la frumoasa ceremonie civila. Ceremonia lor a fost sustinuta de arcada superba din lemn, decorata cu flori naturale in nuante de alb si verde.
Valurile romantice formate de voalul lung si fluid au transmis invitatilor o senzatie relaxanta precum o zi superba de vara.
Accesoriul de par realizat din flori naturale a fost purtat uimitor de mireasa, iar buchetul a completat minunat rochia alba in linii simple.

Fiecare detaliu pe care fotograful Cezar Machidon l-a capturat a fost incredibil de romantic si ne-a facut sa ne indragostim de nuntile in aer liber!

CARMEN & ALEX

Nunta mirilor de astazi a fost una plina de farmec, completata cu zambete si flori de primavara.

Inca de la inceput, mirii si-au dorit ceva simplu, elegant care sa li se potriveasca in ziua nuntii si care sa le infrumuseteze ziua.

Incorporand o varietate de flori albe si caracteristici naturale, cum ar fi lemnul, muschiul, florile de bumbac și verdeata, am reusit sa aducem o parte din natura in interiorul restaurantului si sa-i adaugam o nota fresh.

Florile de bumbac, freziile, lisianthusul si lalelele dansau in jurul felinarului, sub lumina calda a lumanarii. Impreuna cu invitatii participau la frumoasa petrecere si celebrau iubirea.

Echipa Vanilla Roads a capturat frumos toate detaliile spectaculoase si momentele cu adevarat pline de bucurie ale acestei nunti!

CLAUDIA & CATALIN

O poveste de dragoste frumos impletita cu flori delicate, elemente simple, diafane, boeme. In povestea lor, o poveste parfumata si menita sa creeze amintiri speciale, florile au capatat anumite semnificatii, unele dintre ele fiind asociate cu dragostea, speranta si cu sentimente pozitive.
Matthiola, gloriosa, bujorii si frunzele de maslin au adus in sufletul lor emotii sincere.

IULIA & BOGDAN

Povestile romantice prind mereu contur frumos, iar florile isi au locul lor in fiecare poveste.

Apa, vantul si florile au fost martorii cununiei lor civile, facand povestea si mai romantica, delicata, diafana.

Bujori parfumati, trandafirii Secret Garden, lisianthus verde lime, ornitogalum, minirosa Mariatheresia, eucalipt, toate stranse intr-un buchet unic, delicat, parfumat.
Arcada realizata din flori naturale si voal parca era cuprinsa de emotii si astepta cu nerabdare un "DA" hotarat.

ANCA & SERBAN

In continuare, flori de poveste si un eveniment cu si despre oameni minunati. O atmosfera "fresh", plina de viata redata prin nuante de albastru, verde, alb. Aranjamentele florale au exprimat atat de bine starea de fericire, de emotie, de “fluturi in stomac”, de eleganta.

Inapoi la prima pagina Real Weddings