Ne plac florile, ne place ceea ce facem si sustinem oamenii care impartasesc in jur iubire, zambete si flori. Din dorinta de a veni in ajutor, oferim servicii de livrare flori in Pitesti.
Programul nostru de livrare este: luni – vineri intre orele 10:00 – 18:00 , iar sambata si duminica 10:00 – 14:00, livrarea fiind facuta la data si ora mentionata de dvs, la adresa dorita.

Pentru a plasa o comanda: alegeti buchetul sau aranjamentul floral, il adaugati in cos, selectati data si intervalul orar, alegeti daca doriti sa ridicati aranjamentul din atelierul nostru sau daca doriti sa fie livrat la adresa mentionata si urmati pasii pentru finalizarea comenzii.

Pentru ca florile merg de minune cu gandurile, cuvintele, urarile frumoase, felicitarea este din partea noastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne lasati textul in sectiunea “text felicitare”.

Noi va vom apela pentru a confirma comanda si va vom trimite o poza cu aranjamentul final, inainte de a ajunge la destinatie.

Indiferent daca vreti sa faceti o surpriza frumoasa cu ajutorul florilor; daca vreti sa surprindeti pe cineva; daca vreti sa va cereti scuze; daca vreti sa aduceti primavara in casa, birou; daca sunteti la distanta si vreti sa le faceti celor dragi o surpriza de aniversare; daca vreti sa va transmiteti sentimentele prin intermediul florilor, echipa Taj va vine in ajutor si realizeaza cu drag aranjamente florale speciale.

Magazinul online de flori Taj- the secret garden garanteaza calitatea si prospetimea florilor, livrari prompte si mai ales seriozitate fata de comanda dvs.