Evenimentele noastre

Nunti - Te ajutam in una din cele mai frumoase zile din viata ta

Multe viitoare mirese găsesc dificilă alegerea florilor pentru nuntă, mai ales că există atât de multe combinații minunate. Ce vi se potrivește cel mai bine, cum să alegeți buchetul de mireasă, ce flori sunt în sezon? Suntem aici pentru voi, investim în educația noastră pentru a vă oferi ajutorul necesar, pentru a vă propune tendințele din industrie, noutăti și inspirație sau cele mai moderne design-uri de eveniment. Vă stăm la dispoziție cu informații și cunoștințe care vă vor ajuta să evitați stresul ce se acumulează atunci când organizați un eveniment. Suntem deschiși să vă ascultăm povestea și să schițăm împreună cele mai spectaculoase aranjamente florale pentru evenimentul dvs. Dacă alegeți o nuntă tematică, este foarte important să știm acest aspect pentru a veni cu propuneri care să se încadreze în tema aleasă. Ținem cont de toate aspectele: locația evenimentului, detaliile meselor, rochia de mireasă, accesoriile, povestea mirilor, și multe alte elemente care pot influența. Prin aranjamentele florale potrivite, orice incăpere se poate transforma. Pe lângă asta, florile vor fi omniprezente în aproape toate pozele de la eveniment, așa că merită o atenție sporită și sfatul unor cunoscatori. Dacă sunteți în căutare de o echipa de floriști care să vă realizeze florile pentru nuntă / cununia civilă sau dăcă vreți să aflați ce vă putem oferi, contactați-ne acum. Suntem organizați, creativi și nebuni după flori.

Botez - Pentru cel mai dragut bebe

Urmeaza sa organizati botezul micutului sau sa botezati un copilas? Atelierul Taj- the secret garden va pune la dispozitie: aranjamente florale pentru masa, decoratiuni pentru cristelnita, lumanari de botez si diferite design-uri florale necesare. Ne ocupam ca primul eveniment al micutului sa fie cea mai vesela amintire.

Office - Prezenti si in mediul business

Livram aranjamente florale corporate catre hoteluri, restaurante, birouri, saloane de infrumusetare, spatii comerciale, asociatii sau centre de afaceri. Indiferent de dimensiune, buget si stil, lucram neobosit pentru a ne asigura ca florile reprezinta brand-ul dvs in sens pozitiv. Echipa noastra este pregatita pentru proiectarea display-urilor florale pentru cele mai bune hoteluri sau centre de afaceri din zona si intelegem nivelul ridicat al serviciului solicitat. Va punem la dispozitie un designer florist, care este responsabil de directia creativa si livrarea florilor. Florile sunt livrate in fiecare saptamana, in ziua stabilita in contract si sunt instalate profesional de catre un membru al echipei noastre. Birourile, hotelurile si casele particulare din Pitesti merita stil si armonie prin design-uri florale. Un lobby sofisticat are nevoie de o gama larga de design-uri extravagante. Acceptam provocarea si gandim pentru partenerii nostri structuri saptamanale. Serviciul nostru de aranjamente florale corporate este complet personalizat si adaptat nevoilor dumneavoastra. Daca doriti o copie a ghidului nostru de pret pentru flori corporate, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau sunati-ne astazi.

Private - Sarbatoreste cu stil!

In plus fata de serviciile noastre florale corporate, livrarile la domiciliu sau la birou, va punem la dispozitie un florist personal, acreditat, care sa va indrume pe parcursul evenimentelor dvs.   De la clasic la contemporan, putem satisface o gama extinsa de design floral. Floristul personal va lucra indeaproape cu dvs pentru a produce display-uri superbe, folosind flori proaspete, de durata lunga, adaptate evenimentului.   Fiecare gazda si invitat stiu ca un aranjament floral poate da viata unei mese si poate crea un ambient placut.   Oferim experiente memorabile!