slide

Trimite flori speciale
persoanelor dragi ție

în Pitești și localitățile din jur

Produse populare

Categorii

Buchete de flori

Vezi produse

Aranjamente Florale

Vezi produse

Ce spun clienții

Citește ce spun clienții noștri fericiți

Taj - The secret garden

4.8

Stefanescu Antonia

Stefanescu Antonia

acum o lună

O colaborare extraordinara 🙂 Incepand de la florist pana la livrator, o echipa minunata. Au realizat un aranjament superb si au fost in continua comunicare cu mine, de la plasarea comenzii pana la livrare. Profesionalism, empatie si disponibilitate. Recomand din suflet.

Vali Rotaru

Vali Rotaru

acum 3 luni

Súper profesionali,punctuali si serioși. Complicii perfecti pentru a face o surpriza(in cazul meu) celor dragi.Recomand 100%,nu este prima oara cand apelez la serviciu lor.Va mulțumesc pentru tot echipa Taj.

Radu Cosmin

Radu Cosmin

acum 11 luni

Cand oamenii pun suflet si pasiune in ceea ce fac se vede. Pozele pe care le atasez sunt primite inainte de livrarea comenzii. Plata se accepta si prin transfer bancar in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu.

Iulia Farauanu

Iulia Farauanu

acum 4 ani

Cea mai buna alegere pe care o puteam face pentru livrarea unui aranjament floral la o persoana apropiata, care locuieste in Pitesti. Am mai comandat online aranjamente florale, prin intermediul unor agregatori de florarii, care lucreaza prin colaboratori in toata tara, si am fost dezamagita de fiecare data. Din acest motiv, am incercat sa caut o florarie locala care sa ofere si aceste servicii, de comanda online si livrare la domiciliu, iar aranjamentul trimis a fost superb! Si serviciile au fost forte bune, insa am fost placut impresionata de aranjament, dar si de pret. Din teama experientelor trecute am ales un buget marisor, dar sunt sigura ca ar fi fost la fel de frumos aranjamentul si cu o suma alocata mai mica. PS: In realitate, buchetul a fost mai frumos si cred ca si mai mare. :)

Luminita Croitoru

Luminita Croitoru

acum un an

Intotdeauna o experienta minunata! Apreciez profesionalismul ,comunicarea cu clientul, promptitudinea, aranjamentele florale sunt cu totul si cu totul spectaculoase, creatii unice de rafinament si pasiune! ❤️

Lasă-ne să te surprindem și pe tine!

Alege produse

Atelierul TAJ

Bulevardul Frații Golești 13, Pitești, Argeș

Sunt Roxana, creatorul acestui vis numit Taj. Împreună cu echipa mea, formăm pilonii pe care se sprijină acest vis: unitate, respect, creativitate, pasiune, dragoste față de natură.

În copilărie, grădina bunicii mele era un loc fantastic, plin de flori și culori, unde am învățat primele secrete ale florilor. De atunci, dragostea mea pentru flori a crescut, transformându-se într-o chemare de a crea aranjamente florale care să spună povești și să trezească emoții.

Să fii florist este mai mult decât un job, este o pasiune, un mod de viață. În micul atelier Taj m-am bucurat de oportunități nemărginite, am învățat să dansez printre petale, am avut ocazia să petrec diminețile printre flori și să mă simt conectată cu natura, am avut ocazia să creez și să ofer momente speciale clienților noștri, am evoluat, am râs, am dansat, am țopăit de fericire, am strălucit, am căutat soluții, am privit sugestiile în mod constructiv, am conturat o nouă definiție pentru “perfecțiune” și am dat și florilor mai puțin perfecte o șansă să strălucească, am creat o comunitate puternică, am mobilizat industria florală locală către schimbare, am simțit admirație, am primit multe îmbrățișări, am înflorit. Sunt o mulțime de momente uimitoare pe care le-am trăit sub acoperișul atelierului Taj. De multe ori, am simțit că am dat naștere unor noi universuri creative și că am transformat acest atelier într-o destinație locală.

Ne mândrim cu faptul că reușim să personalizăm fiecare creație florală pentru a se potrivi perfect cu evenimentele sau ocaziile celor care ne trec pragul. Simt bucurie să putem face parte din momentele speciale din viața comunității noastre sau să aducem speranță în momentele grele.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă aștept cu drag în universul nostru floral!

Te ținem informat

Îți trimitem poze reale cu comanda pe WhatsApp înainte de a o livra

Te ținem informat
Livrare în aceeași zi*

Livrare în aceeași zi*

Felicitare CADOU din partea noastră

Felicitare CADOU din partea noastră

Flori proaspete

Flori proaspete

Echipă profesionistă

Echipă profesionistă

Ultimele articole

Articole interesante din lumea noastră

Urmărește-ne pe Instagram

@taj_thesecretgarden

Ești gata să îți suprinzi persoanele dragi?

Vino în atelierul nostru din Pitești sau alege localitatea și produsele, plasează comanda și de restul ne ocupăm noi.