Cu cat timp inainte ar trebui sa comand pentru florile de nunta?

Te pregatesti pentru un eveniment frumos din viata ta si deja incepi sa notezi in agenda detaliile nuntii. Probabil te intrebi cu cat timp inainte ar trebui sa comanzi florile pentru eveniment.

In cazul nostru, nu exista un interval de timp favorabil (un an, 4 luni, 10 zile), important este ca data sa fie libera in agenda noastra.

Altfel spus, daca stii sigur ca vrei sa colaborezi cu noi, ne poti da un semn si vom rezerva data pentru tine. Sunt cupluri care rezerva datele chiar si cu un an inainte. Cu cat mai devreme, cu atat mai bine. Cu siguranta, iti putem spune ca nu preluam comenzi pentru evenimente intr-un interval mai scurt de 14 zile inainte de eveniment.

Desi pentru multi dintre voi pare ca ne jucam cu florile, un eveniment implica multa organizare si logistica, coordonarea echipei si a furnizorilor. Nimeni nu este platit sa lucreze sub stres si ne place sa colaboram cu oameni responsabili care-si dau interesul pentru evenimentele proprii.

Noi credem ca evenimentul tau merita mai mult decat un mesaj trimis pe Instagram care se poate pierde printre reactiile la povesti sau printre notificari. Important este sa crezi si tu la fel.

Noi credem ca evenimentul tau merita o intalnire stabilita cu floristul care se ocupa de eveniment. Floristul nostru aloca minim o ora intalnirii, fiind atent si notand toate detaliile intr-o fisa personalizata. Nu este intrerupt de alte comenzi sau alti clienti pentru ca aloca aceasta ora in totalitate evenimentului. Din respect pentru evenimentul dvs, ne place sa fim organizati.

Important este ca si tu sa crezi la fel si sa ne suni pentru a stabili intalnirea.

Daca te intrebi de ce ar trebui sa stabilesti aceasta intalnire, poti afla mai multe detalii in articolul urmator https://ateliertaj.ro/2018/08/31/de-ce-ar-trebui-sa-stabilesti-o-intalnire-cu-floristul-nostru-inainte-de-a-ajunge-in-atelier-si-de-ce-florile-pentru-evenimente-necesita-putina-atentie/ .

Mai dorim sa-ti spunem ca planificarea nuntii este cu atat mai lipsita de stres cu cat esti mai bine organizata. Haide sa transformam alegerea florilor pentru nunta intr-o experienta placuta!