Asociatia Floristilor Romani: despre oameni si flori

Ne plac oamenii, ne place sa-i ascultam, sa-i privim, sa-i descoperim, sa povestim si sa le transmitem din starea si energia noastra. Uneori credem ca noi, oamenii, suntem conectati printr-o energie. O energie care se simte si care ne apropie. Ok, articolul acesta nu este despre energii.

Astazi, va impartasim experienta noastra din Asociatia Floristilor Romani (AFR), despre energia care nu te lasa sa stai deoparte, ci care te motiveaza si te insoteste la tot pasul. Este ca un parfum continuu; poate de mathiole. 🙂

Urmati de pasiunea pentru flori, pasii nostri au ajuns intr-un amfiteatru frumos decorat, unde echipa AFR sustinea un minunat eveniment floral (Hortus Florshow 2016). Este posibil, ca pe parcursul celor doua ore (scurse foarte rapid) sa nici nu fi clipit. A fost ca o magie care nu am fi vrut sa se termine.

Pentru ca energiile si parfumul florilor isi fac de cap, am ajuns sa facem parte din AFR. Fericire din plin in gradina noastra secreta. Vise, magie, culori, flori si spectacol!

Stiam despre asociatie ca a fost fondata de Andreea Stor (Designer florist, Profesor International de Design Floral) in anul 2015, fiind prezenta in fata publicului in 2016, intr-o formula foarte restransa. Scopul asociatiei este de a spune povesti cu flori pentru a bucura sufletele oamenilor.

In cadrul Asociatiei Floristilor Romani, floristi din mai multe locuri ale tarii, s-au adunat pentru ca impreuna sa aduca bucurie oamenilor prin flori si elemente ale naturii, organizand proiecte inedite si participand la festivaluri nationale si internationale

Asa a urmat si primul nostru eveniment sub umbrela AFR- Timfloralis 2017. Aveam emotii din plin, dar eram foarte incantati si nerabdatori. Atat de multe ai de experimentat si de invatat intr-o echipa cu floristi profesionisti. Despre determinare, organizare, comunicare, colaborare, despre reusita! Despre bucuria de a invata lucruri noi, despre cum sa reusesti, dar in acelasi timp, sa te bucuri alaturi de echipa de momente frumoase.

Cand spunem echipa, ne referim la: Andreea Stor (Floristiq Art International- Cluj Napoca), Raluca Olaru (Decro Floristica- Iasi si Bacau), Bogdana Biciusca (Floritoria – Roman), Ana Maria Stanciu (Floraria cu margele – Buzau), Ramona Macovei (Almira Events – Mangalia), Laura Draghici (Chic Fleuriste – Ploiesti ) carora li se alatura la evenimente voluntari, studenti la Horticultura in orasele unde au loc demonstratiile florale sau evenimentele.

Promitem sa va tinem la curent cu viitoarele proiecte AFR, sa povestim, sa inflorim impreuna!
Va incurajam, va inspiram, incercam sa aducem florile si natura mai aproape de voi, incercam sa ne implicam in comunitate, sa va molipsim cu energia si pasiunea noastra, sa va bucuram privirile cu ale noastre creatii florale si sa facem o lume mai buna cu ajutorul florilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.