Taj – atelier de flori

Astăzi vom povesti puțin despre TAJ - the secret garden.

Atelierul floral a prins rădăcini pe Bulevardul Frații Golești Nr 13, Pitești. Am pus multă creativitate în joc, am dedicat atenție educației în designul floral, am fost îndrumați de floriști recunoscuți la nivel internațional să visăm frumos, am adăugat câteva străluciri, am ales flori delicate și am înflorit aici, pentru voi.

   De luni până vineri suntem în atelier înconjurați de flori, încercăm și propunem concepte noi, lucrăm cu pasiune la comenzile clienților, adaptăm, îmbunătățim, ne jucăm cu elemente speciale și stabilim detaliile pentru evenimente încântătoare. Sâmbăta și duminica ne punem papucii de floriști, ne îndreptăm spre locațiile unde avem evenimente și ne punem pe treabă.
Dacă treci în grabă și vrei rapid un aranjament floral sau un buchet de flori,
poți alege din zona noastră expozițională unde avem pregătite diferite aranjamente sau îți putem realiza pe loc în funcție de preferințe. Însă, suntem de părere că un aranjament floral special merită timpul nostru și o atenție corespunzătoare. Ar fi genial dacă ne poți suna pentru o precomandă.
Dedicăm timp, urmărim proporții, volume, texturi, culori, forme și suntem foarte motivați să creăm aranjamente florale care să transmită armonie și emoții.
 
Încercăm să oferim servicii de design floral într-o manieră modernă, dinamică și ne dorim să creăm o experiență personalizată pentru fiecare client.
Poți să ne treci pragul și să admiri florile zilnic. Acest atelier de flori este pentru tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.